KIK VAGYUNK

Ez a feladatunk


A Magyar Tinnitus Egyesület elsődleges feladata, hogy a fülcsengésben, fülzúgásban szenvedők számára hiteles tájékoztatást nyújtson. A tartós fülzúgás Magyarországon közel 300.000-500.000 embert érint. Gyakran fordulnak hozzánk olyan emberek, akiknek az évek során számos megpróbáltatáson kellett keresztülmenniük, mi azonban állítjuk, hogy ebből az elsőre reménytelennek tűnő állapotból van kiút!

Mindenkinek lehetősége van problémáinak enyhítésére, akár a teljes gyógyulásra. Ezt a kiutat szeretnénk önöknek, fülzúgásban szenvedőknek megmutatni.

Amennyiben kérdésük van, tárcsázzák a tinnitus információs vonalat: (06-20)-582-1425

Hívható: hétfőtől péntekig 8.00-15.00 óráig!

Célunk továbbá, hogy a fülzúgás gyógyításában érdekelt szakemberek számára is megfelelő fórumot, képzést biztosítsunk. Képzéseinkről az oftex-en is tájékozódhat. Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Gyors reakció jobb kilátások

Fülzúgás megjelenése esetén a legfontosabb, hogy forduljon szakszerű segítségért a területileg illetékes fül-orr-gégész szakorvoshoz! Nem szabad arra várnia, hogy majd elmúlik!

 

  • A tinnitusban szenvedők számára a legkielégítőbb tájékoztatás nyújtása. Ez alatt értjük az információ biztosítását a betegség tüneteiről, annak azonosításáról, a leghatékonyabb gyógymódokról és terápiákról, a gyógyításban résztvevő szakemberekről és egészségügyi szervekről. Az információátadás mellett célkitűzésünk a tinnitusban szenvedők minél hatékonyabb gyógyításának elősegítése. Fontos, hogy a betegek minél előbb megtalálhassák a számukra megfelelő terapeutát, szakembert és gyógymódokat. Ennek érdekében az egyesület közvetítő szerepet tölt be a szakma és a betegek között, s rendszeres fórumot biztosít a tapasztalatcserére.
  • A tinnitus gyógyításában érdekelt szakemberek képzése, fórum biztosítása a rendszeres kapcsolattartásra és tapasztalatcserére.
  • Az állami egyészségügyi szervek bevonása, annak érdekében, hogy megismerjék a tinnitusban szenvedők problémáit és azok megoldásában segítséget nyújtsanak.

CSAPATUNK

Ismerd meg a valódi hősöket

Vezetéknév Keresztnév

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Rem aperiam eaque.

Vezetéknév Keresztnév

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Ipsa quae ab illo inventore veritatis.

Vezetéknév Keresztnév

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Est qui dolorem ipsum quia dolor.

Vezetéknév Keresztnév

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Qui dolorem ipsum quia.ÉS MOST?

Támogasd küldetésünket